Lucratieve grond met nobele bestemming

Hebt u als gemeente een stuk grond dat u moeilijk ingevuld krijgt? Worstelt uw afdeling WMO met het leveren van efficiënte zorg aan hulpbehoevende burgers? Een Thuispark is de oplossing voor beide vraagstukken: een moeilijk verkoopbaar of verpachtbaar stuk grond wordt lucratief en krijgt een nobele, groene bestemming van permanente bewoning in het kader van zorg.
 

Oog voor de zorg, verstand van de bouw

De afgelopen 15 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan met WMO afdelingen, vergunningen en als liaison tussen zorgbehoevenden en gemeenten door het hele land. We zijn bekend met de processen en de geldende wet- en regelgeving en zetten onze kennis graag in om in samenwerking met gemeenten een wederzijds beneficiaire overeenkomst te sluiten. Waar bezuinigd moet worden, zoals in veel gemeenten, is samenwerking met een deskundige en financieel vaardige bouwonderneming essentieel om efficiënt de zorg te bieden waar burgers recht op hebben, tegen de best mogelijke financiële condities.

Gemeente als betrouwbare zorgpartner

Via de website van de gemeente kan een zorgbehoevende burger zonder ‘thuisoplossing’ zich aanmelden voor bemiddeling. Bij voldoende gegadigden kiezen we in samenspraak met de gemeente de optimale locatie voor het Thuispark. Indien nodig kan de bestemming worden aangepast naar het wonen in het kader van zorg (permanente bewoning voor ouderen met een lichamelijke beperking of mobiliteitsprobleem). 

 
 

Extra slagkracht geeft imagoboost

Gemeenten gebruiken de mankracht, kennis en professionaliteit van Thuisparken om optimale dienstverlening te bieden aan de burgers. Tijdens dit proces wordt de gemeente compleet ontzorgd.  Stelt u zich de positieve impuls aan het imago van de gemeente eens voor…

Meer informatie

Als u hieronder uw gegevens achterlaat,

nemen wij snel contact met u op.

 

 

© 2019 Thuisparken     Etruskenweg 15, 5349 AZ  OSS, Nederland     Tel: (085) 560 7500