Unieke investering

voor ondernemers

Bent u een ondernemer en/of vastgoedontwikkelaar en zoekt u een investering met een nobel karakter? Wilt u aansluiten bij een professioneel ontwikkelde formule? Thuisparken zijn de woonvorm van de toekomst waarin hulpbehoevenden met grote mate van zelfstandigheid en de juiste zorg kunnen leven.
 

Zorgbehoefte groeit

De vergrijzing is in volle gang en zal naar verwachting (bron: Zorg Vastgoed) de komende jaren alleen nog maar sneller toenemen. Daar waar zorgbehoevende ouderen wel het vermogen, maar niet de grond hebben om een mantelzorgwoning te plaatsen, bieden Thuisparken uitkomst. Een Thuispark biedt veel voordelen voor de bewoners, maar is ook een mooie investeringsmogelijkheid.

Aansluiten bij de Thuisparken-formule

Naast de door onszelf ontwikkelde Thuisparken, bestaat de mogelijkheid om deze formule te gebruiken als Franchise. Als franchisenemer wordt u uitgebreid ondersteund en begeleid door Thuisparken als franchisegever. Thuisparken biedt begeleiding in de opstartfase, vergunningtraject, ontwikkeling van de woningen en hoofdgebouw, financiële zaken en zorginkoop. Ook kan een franchisenemer gebruikmaken van gezamenlijke automatisering, managementinformatie en marketingondersteuning. 

 
 

Krachtige lokale aanwezigheid

U als franchisenemer hebt lokale kennis en bekendheid en vestigt het concept in uw regio. U biedt facilitaire ondersteuning aan de bewoners en bent de uitbater van het hoofdgebouw. Het onderhoud van het terrein valt binnen uw verantwoordelijkheden, maar ook hierbij is het mogelijk om ondersteuning te krijgen vanuit Thuisparken als franchisegever.

 

Van onze ondernemers vragen wij HBO werk- en denkniveau, betrokkenheid bij de bewoners en de winkel(s), passie voor ondernemen en een set sterke communicatieve vaardigheden.

Meer informatie

Als u hieronder uw gegevens achterlaat,

nemen wij snel contact met u op.

 

 

© 2019 Thuisparken     Etruskenweg 15, 5349 AZ  OSS, Nederland     Tel: (085) 560 7500